Agenda

Ter info! De jaarlijkse Midwintertocht (op 31 januari) is helaas geannuleerd i.v.m. de verlenging van de COVID-19 lockdown.

In het begin van het jaar stellen wij altijd en volle agenda op, met dagtochten, meerdaagse tochten, wedstrijden, cursussen, en meer! Neem een kijkje in onze agenda hieronder om te zien waar wij mee bezig zijn. Door het pijltje boven rechts te klikken kan je verschillende type activiteiten aan- en uitzetten (tochten/opleidingen/wedstrijden/algemeen). Alle leden ontvangen meer informatie via de maandelijkse nieuwsbrief.

Optimistisch als we zijn, hebben we een vaarkalender voor 2021 opgezet, ook al weten we allemaal dat alles onder voorbehoud is. Hopelijk hebben we binnenkort de mogelijkheid om weer samen te varen. Laat je in elk geval enthousiasmeren door alle initiatieven en zet ze alvast in je agenda.

De planning vanaf juni is nog niet compleet. Als we de zomervakantie in Nederland doorbrengen, kunnen we kiezen uit heel veel ideeën! Er zijn nog meer plannen, die in de loop van het jaar wel gestalte zullen krijgen, op een geschikt moment: ’s avonds de Maas op, tochten in de regio (Overschie, Delft), Voordelta, Stellendam (afhankelijk van weer en stroming) en doordeweeks organiseert Gerrit (RCC) nog wel eens een tocht.

Bovendien is de zondagochtend inmiddels een vast trefpunt voor vaarders die een paar uur kajakken of kanoën in de directe omgeving een prima training vinden, vaak onder begeleiding van Alexandra.

Heb je nieuwe plannen of wensen, stuur dan een bericht naar Marianne.