Agenda

In het begin van het jaar stellen wij altijd en volle agenda op, met dagtochten, meerdaagse tochten, wedstrijden, cursussen, en meer!

Kalender

Neem een kijkje in onze kalender om te zien waar wij mee bezig zijn. Door het pijltje boven rechts te klikken kan je verschillende type activiteiten aan- en uitzetten (tochten/opleidingen/wedstrijden/algemeen). Alle leden ontvangen meer informatie over de activiteiten via de maandelijkse nieuwsbrief.

Instructie

Naast de jaarlijkse introductielessen, organiseren Never Dry en RCC samen diverse cursussen voor onze leden.  Hier kan je een volledig overzicht downloaden (PDF bestand) van het Opleidingsprogramma 2021. Deze zal steeds verwerkt worden in de loop van het jaar.

Tochten

Optimistisch als we zijn, hebben we een vaarkalender voor 2021 opgezet, ook al weten we allemaal dat alles onder voorbehoud is. Hopelijk hebben we binnenkort de mogelijkheid om weer samen te varen. Laat je in elk geval enthousiasmeren door alle initiatieven en zet ze alvast in je agenda.

De planning vanaf juni is nog niet compleet. Als we de zomervakantie in Nederland doorbrengen, kunnen we kiezen uit heel veel ideeën! Er zijn nog meer plannen, die in de loop van het jaar wel gestalte zullen krijgen, op een geschikt moment: ’s avonds de Maas op, tochten in de regio (Overschie, Delft), Voordelta, Stellendam (afhankelijk van weer en stroming) en doordeweeks organiseert Gerrit (RCC) nog wel eens een tocht.

Wedstrijden

Voor informatie over aankomende wedstrijden kan je op de website van onze buurvereniging, RCC, terecht.