Interesse

Schrijf je in voor een proefvaart

Tijdens een proefvaart maak je kennis met de club, omgeving, en kajakken/kanoën. Een van onze leden zal je een rondleiding geven, wat vertellen over onze club, en je meenemen, voor een korte tocht op de Kralingse Plas. Je kan je via dit formulier inschrijven voor een proefvaart. Proefvaren kan tussen april en begin augustus. Wil je graag een uitnodiging krijgen wanneer wij weer gaan beginnen? Dan kan je nog steeds het formulier invullen en krijg je in maart een uitnodiging!

Leer de kneepjes

Heb je het naar je zin gehad tijdens de proefvaart, en kan je je voorstellen dat je actief lid van onze vereniging bent? Dan kan jij je inschrijven voor de introductiecursus. Om kandidaat-leden wegwijs te maken in de club, peddeltechniek, het veilig en verantwoord omgaan met clubmateriaal en huisregels organiseert Never Dry een introductiecursus. De introductie bestaat uit 4 sessies van twee-en-een-half uur. Omdat de inhoud per week verandert, moeten potentiële leden aanwezig zijn bij alle drie sessies. De lessen worden meestal in mei, juni, juli, en augustus op de doordeweekse avonden georganiseerd. Neem contact op om in maart een uitnodiging te krijgen voor de eerste lessen in 2021!

Ja, dit is het helemaal

Na het lessen, of natuurlijk al eerder, kun je beslissen om lid te worden. Je kunt dan zelfstandig varen of met medeleden. Wij organiseren veel beginnerstochten/workshops. Na enige tijd kun je een sleutel krijgen, zodat je altijd kunt varen.

Aanmelding kan door middel van deze twee formulieren: aanmelding, aankondiging.

De bedragen voor het eerste jaar zijn als volgt (voor 2021):

Omschrijving Bedrag
Lidmaatschap volwassene:
• Eerste proefles in januari – juni: € 135,–
• Eerste proefles in juli: € 101,25
• Eerste proefles in augustus/september: € 67,50
• Lidmaatschap vanaf oktober – december: € 33,75
Gezinslidmaatschap jeugd (tot 16 jaar, peildatum 1 juli, alleen als ouder/verzorger ook lid is):
• Eerste proefles in januari – juni: € 25,–
• Eerste proefles in juli: € 18,75
• Eerste proefles in augustus/september: € 12,50
• Lidmaatschap vanaf oktober – december: € 6,25
Lesgeld (3 lessen) – 50% retour als je lid wordt € 50,–
Inschrijfgeld (eenmalig) € 15,–
Sleutelgeld € 20,–

De bedragen voor bestaande leden 2021 zijn als volgt:

Omschrijving Bedrag
Lidmaatschap volwassene (per persoon) € 135,–
Gezinslidmaatschap jeugd € 25,–
Ligplaats extra kano € 52,–

Bij het lidmaatschap is het gebruik van clubboten en/of een ligplaats voor eigen kano (mits toegekend) inbegrepen. Ligplaatsen voor tweede kano’s worden tot nader order niet meer uitgegeven.